تکنولوژی برتر

در این وبلاگ به بررسی و آشنایی با تکنولوزی های روز و برتر دنیا می پردازیم.

تکنولوژی برتر

در این وبلاگ به بررسی و آشنایی با تکنولوزی های روز و برتر دنیا می پردازیم.

خرید سرور HP Proliant G9 یا HP Proliant G8

به طور کلی سرورهای HP از محبوب ترین سرورهای جهان هستند. قابلیت های متعدد این سرورها سبب شده است که برای مشاغل کوچک و متوسط مورد استفاده قرار گرفته و بسیار مناسب باشند.

حال زمانی که نوبت به انتخاب سرور مناسب برای کسب و کار شما می رسد، حتما باید موارد مختلفی را در نظر گرفت تا سرور خریداری شده برای سازمان شما کاملا مناسب باشد و بتواند کلیه نیازهای شما را چه در حال حاضر و چه در آینده تأمین نماید. سرورهای HP انواع مختلفی داشته که هر کدام از ویژگی های مختلفی برخوردار می باشند.

خواسته کلیه مدیران IT این است که تجهیزات استفاده شده در شبکه در حالی که کار کمی انجام می دهند بهره وری بیشتری داشته باشند. به همین دلیل هنگام خرید یک سرور، مناسب بودن قیمت و کارایی بالایی آن از اهیمت ویژه ای برخوردار می باشند.

برای خرید سرور HP Proliant G9 یا HP Proliant G8 باید سرورهای G9 و G8 را مورد مقایسه قرارداد.

مقایسه‌ی سرورهای G9 و G8:

خرید سرور HP Proliant G9 یا HP Proliant G8

سرورهای G9 از فناوری های برتری نسبت به نسل قبلی خود یعنی G8 برخوردار می باشند اما  در مقابل از قیمت بالاتری نیز دارا می باشند. حال آنکه سرور G8 همچنان می تواند به عنوان یک انتخاب مناسب و به صرفه در نظر گرفته شود؟

حال شاید برای شما جالب باشد که دانستن این تفاوت ها چه تاثیری در انتخاب شما می گذارد. لازم به ذکر است هنگام خرید سرور HP مدل های مختلفی در پیش روی شما قرار می گیرند که هر کدام نیز به سری های مختلفی تقسیم می شوند برای مثال سرورهای DL380 خود به DL380 G7، DL380 G8، DL380 G9 و DL380 G10 تقسیم می شوند. هر کدام از این مدل های عنوان شده ممکن است دارای برخی از ویژگی های مورد نیاز شما باشند به همین دلیل داشتن اطلاعات کافی در رابطه با قابلیت های هر کدام از انها به انتخاب شما کمک خواهد کرد.

سرورهای HP Gen9 همه دارای استاندارد پردازنده های معروف Xeon Haswell اینتل هستند و گزینه های فنی زیادی از جمله 26 انتخاب مختلف پردازنده  تا 18 هسته و 50٪ کش L3 را ارائه می دهند و البته یکی از قابلیت های بهبود یافته فنی سرور HP Gen9نسبت به مدل های قبل ارتقاء حافظه DDR3 به DDR4 است که این به شما امکان می دهد تابه حداکثر سرعت 2.133 مگاهرتز در ثانیه برسید.

سرورهای HP Gen9 برای افزایش کارایی، در دسترس بودن داده ها و ظرفیت ذخیره سازی، دسترسی آسان تری برای نصب پردازنده و کنترلرهای RAID در سطح سازمانی دارند. SmartDrives ، SmartMemory و آداپتورهای شبکه انعطاف پذیر نیز پیکربندی گزینه ها و افزایش بهره وری کلی را آسان می کنند. بعلاوه ، شکاف های رنگی DIMM در سرورهای Gen8 هنوز در سرورهای Gen9 وجود دارند و پیکربندی حافظه و به روزرسانی را آسان می کنند.

سرورهای HP ProLiant Gen9 با فراهم کردن سه برابر قدرت محاسباتی در هر وات نسبت به سرورهای Gen8 به گونه ای مقرون به صرفه هستند. این به معنای صرفه جویی 62٪ هزینه در طول استفاده ازسرور و شامل هزینه اولیه خرید نیز می شود. علاوه براین این سرور با داشتن اتوماسیون ساده و سرعت 66 برابر بیشتر باعث صرفه جویی در وقت مدیر و بهبود عملکرد کلی SLA می‌شود. پس می توان اینطور عنوان کرد گرچه این سرور نسبت به مدل های قبلی خود از قیمت بالاتری برخوردار هستند اما با گذشت زمان با صرفه جویی در وقت و سرعت بخشیدن بر کار می تواند هزینه صرف شده را جبران نماید.

از دیگر ویژگی های مهم سرور HP ProLiant Gen9 که جز نکات مثبت فروش آنها هستند عبارتند از :ظرفیت محاسباتی بیشتر، استقرار سریعتر، اتوماسیون ساده، عملکرد بهتر حافظه و هزینه کم تر استفاده می باشد.همچنین این دستگاه ها به لطف داشتن قابلیت مدیریت مجزا وجداسازی شده تنظیم ، نظارت و نگهداری آسان تری را دارند.

مزایای پشتیبانی از قابلیت های دستگاه های نسل قبل:

از آنجا که سرورهای G9 به عنوان سرورهای مدل جدیدتر با قابلیت های چشمگیری نسبت به نسل های قبل هستند اما با این حال نمی توان سرورهای قبل را منسوخ شده دانست زیرا ممکن است این سرور ها از قابلیت های مورد نیاز جهت یک شرکت و یا سازمان برخوردار بوده و به علت قیمت کم تر برای آنان مناسب تر باشند. به همین دلیل بازگشت به قابلیت های یک نسل – یا حتی چندین نسل قبل  – می تواند راهی عالی برای پس انداز کردن دارایی باشد بدون آنکه عملکرد و یا کارکردی را قربانی کند. و اگر برخی از ویژگی های اضافه شده را دوست دارید ، می توانید سرور خود را ارتقاء دهید و با اطمینان کامل به کسب و کار خود ادامه دهید.

البته همواره توصیه ما به شما قرار دادن برخی از تجهیزات و قطعات جانبی سرورها در شرکت می باشد، زیرا هنگامی که یک قطعه دچار مشکل شود بتواند به راحتی و به سرعت قطعات را تغییر دهد.

البته نمی توان از یک نکته مهم صرف نظر کرد و آن خرید یک سرور با کیفیت می باشد. شاید خرید یک سرور G9 و یا G8 به نسبت انتخاب شرکت فروش معتبر  اهیمت دارد، مهم نباشد. زیرا این تجهیزات گران بوده و هزینه زیادی صرف خرید و تجهیز آنان می گردد به همین دلیل بهتر است هنگام خرید این عوامل را در نظر بگیریم. همچنین داشتن گارانتی معتبر تجهیزات شبکه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

آیا می خواهید در مورد سرورهای HP Gen8 و Gen9 یا راههای دیگر برای افزایش بهره وری و کارآیی کسب و کارتان اطلاعات بیشتری کسب کنید؟ ما می توانیم با انتخاب تجهیزات مناسب سخت افزاری به شما در پیشرفت کاری امروز و آینده راهنمایی و کمک نماییم.

وای‌ فای 6 چیست و چه زمانی عرضه می‌شود؟

وای‌ فای 6 چیست و چه زمانی عرضه می‌شود؟

وای‌فای ۶ جدیدترین استاندارد اتصال بی‌سیم است که بازدهی چشمگیر و امکان اتصال دستگاه‌های بیشتر را درکنار امکانات متعدد دیگر ارائه می‌کند.

از سال‌ها پیش، همه‌ی استانداردها و محصولات فناوری با شعاری تقریبا شبیه به‌هم عرضه شده‌اند. آن‌ها بهتر و سریع‌تر کردن زندگی را به‌عنوان قابلیت خود معرفی می‌کنند. چنین ادعایی برای وای‌فای ۶ نزدیک به واقعیت خواهد بود. گفتنی است بهبودهای وای‌فای ۶ در مقایسه با نسل‌های قبلی بیشتر، در افزایش ثبات و کارایی اتصال بی‌سیم در سطح شبکه است و شاید دستگاه‌های تکی آن‌چنان پیشرفتی احساس نکنند. البته، قطعا دستگاه‌های مصرف‌کننده بهبودهایی در سرعت تجربه خواهند کرد؛ اما پیشرفت اصلی وای‌فای ۶ در پشتیبانی از دستگاه‌های بیشتر به‌صورت هم‌زمان در شبکه دیده می‌شود. درواقع اینترنت، وای‌فای جدید را می‌توان بهترین استاندارد اتصال برای دنیایی دانست که انواع گجت‌ها و دستگاه‌های مبتنی براشیاء بهترین استفاده را از آن خواهند داشت.علاوه‌بر تمام شگفت‌زدگی‌ها از معرفی قابلیت‌های جدید، این سؤال مطرح می‌شود که استاندارد جدید چیست؟ وای‌فای ۶ جدیدترین نسل اتصال بی‌سیم محسوب می‌شود. این فناوری هنوز معرفی نشده است؛ اما به‌زودی به‌عنوان استانداردی جامع برای اتصال بی‌سیم ارائه می‌شود؛ درنتیجه، تولیدکننده‌های فعال در حوزه‌ی محصولات الکترونیک، پشتیبانی از آن را به محصولات خود افزوده‌اند تا به‌نوعی برای آینده آماده باشند.

مفاهیم پایه

استانداردهای وای‌فای را انجمن مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) تدوین و دستگاه‌های هماهنگ با استاندارد جدید را نیز WiFi Alliance تأیید می‌کند. بیش از ۸۰۰ شرکت به‌عنوان پشتیبان یا عضو در سازمان مذکور حضور دارند که از مشهورترین آن‌ها می‌توان به اپل، مایکروسافت، گوگل، فیسبوک، اینتل، کوالکام، برودکام، سامسونگ و ال‌جی الکترونیکس اشاره کرد.

Wifi

گروه‌های مذکور برای توسعه‌ی هر استاندارد اتصال بی‌سیم حدود پنج سال زمان صرف می‌کنند. آن‌ها از زمان عرضه‌ی استاندارد قبلی، یعنی سال ۲۰۱۴،‌ مشغول طراحی و توسعه‌ی وای‌فای ۶ بوده‌اند. استاندارد شبکه‌ای بی‌سیم که امروزه همه‌ی ما از آن استفاده می‌کنیم، به‌نام IEEE 802.1 1ac شناخته می‌شود و استاندارد بعدی IEEE 802.1 1ax نام خواهد داشت.

قطعا کاربران عادی از نام علمی استاندارد برای اتصال جدید استفاده نخواهند کرد و استاندارد را همان WiFi 6 می‌خوانند. انجمن اتحاد وای‌فای هم از این به‌بعد استانداردها را در ترتیبی پشت‌سر‌هم نام‌گذاری خواهد کرد و احتمالا دیگر از نام‌گذاری‌های علمی در برندسازی استاندارد جدید خبری نباشد. ادگار فیگوروا، مدیرعامل‌ اتحاد وای‌فای درباره‌ی نام‌گذاری‌ها می‌گوید:

با توجه به اظهارنظر فیگوروا، می‌توان پیش‌بینی کرد WiFi 6 از این به‌بعد بیشتر در اتصال‌های بی‌سیم کاربران دیده می‌شود؛ نامی که نشان‌دهنده‌ی نسل استاندارد مورد استفاده‌ی آن‌ها خواهد بود. نام‌های دیگر همچون WiFi 4 و WiFi 5 نیز برای نسل‌های قبلی استفاده می‌شوند. به‌علاوه، WiFi Certified 6 نیز نام برنامه‌ی تأییدیه‌ای است که تولیدکننده‌های دستگاه برای کسب مجوز استفاده از استاندارد باید آن را اجرا کنند.

تفاوت با نسل‌های قبل

وای‌فای ۶ را می‌توان اولین به‌روزرسانی بزرگ برای پشتیبانی چندموجی در اتصال بی‌سیم دانست. چنین به‌روزرسانی‌هایی از سال ۲۰۰۹ و عرضه‌ی Wi-Fi 802.1 1n یا WiFi 4 انجام نشده‌اند. وای‌فای ۴ در هر دو موج ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز فعالیت و وای‌فای ۵ یا WiFi 802.1 1ac فقط از امواج حاضر در طیف ۵ گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند و وای‌فای ۶ برای پشتیبانی کامل از فرکانس‌های انتقالی ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز بهینه‌سازی می‌شود.

Wifi Signal

از قابلیت‌های ویژه‌ی نسل جدید وای‌فای می‌توان به پشتیبانی فناوری چند کاربر و چند ورودی و چند خروجی (به اختصار MU-MIMO) اشاره کرد. به‌علاوه، امکانی دیگر هم به‌نام Orthogonal Frequency Division Multiple Access یا OFDMA در استاندارد جدید مطرح می‌شود که درادامه، آن را به‌اختصار توضیح می‌دهیم.

فناوری مذکور در تعریفی ساده، امکان فعالیت هم‌زمان دستگاه‌های بیشتری را در یک شبکه‌ی وای‌فای ایجاد می‌کند؛ درنتیجه، بازدهی و جریان داده در شبکه‌ی وای‌فای کاربر بهبود و زمان‌های تأخیر کاهش می‌یابد. وای‌فای ۶ به‌صورت کلی برای بهبود عملکرد شبکه‌های وای‌فای توسعه یافته است؛ البته تفاوت‌ها در سطح مصرف‌کننده هم تا حدودی ملموس خواهند بود. به‌عنوان مثال، کاربر در دستگاه‌های خود تا چهاربرابر افزایش ظرفیت و چهاربرابر جریان داده را تجربه می‌کند. فیگوروا بهبود مذکور را تا ۹ و ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در شرایط بهینه تعریف می‌کند.